Primera - Atletik slavio u baskijskom derbiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Atletik slavio u baskijskom derbiju! (video)

Dovoljno je bilo 45 minuta.

Fudbaleri Atletika iz Bilbaoa slavili su u baskijskom derbiju protiv Real Sosijedada sa 2:1 u okviru trećeg kola španske Primere.

Domaćin je od samog početka susreta nametnuo svoj ritam i zasluženo slavio provi Sosijedada, a odbranu gostiju otključao je Injaki Vilijams preciznim udarcem u 11.minutu.

Usledila je potom prava majstorija Raula Garsije, Španac je u 28. minutu prihvatio loptu i sjajnim lob udarcem savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nemoćnog Moju za veliku prednost "lavova".

U drugom poluvremenu videli smo dosta ofanzivnije izdanje Sosijedada koji je u jednom trenutku i zatresao mrežu, međutim gol Isaka bio je poništen zbog ofsajda.

Na kraju je ostalo 2:0 za sjajan start Atletika koji nakon tri odigrane utakmice u Primeri ima sedam bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.