PL - Junajtedu tek bod na Sent Meriju! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Junajtedu tek bod na "Sent Meriju"! (video)

Odigran je prvi susret 4. kola Premijer lige.

"Crveni đavoli" su dominirali tokom većine meča, ali nisu uspeli da iskoriste brojčanu nadmoćnost. Sautempton se odbranio i stigao do boda na svom stadionu  1:1.

Uvodni minuti su pripali "svecima", ali ih je odličan gol Danijela Džejmsa uhvatila nespremne. Mladi Velšanin postiže svoj treći gol za Junajted u desetom minutu susreta.

Ređale su se prilike za goste, posle vođstva imali su još tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlične prilike preko svojih novopridošlica. Ponovo je zapretio Džejms, zatim i Bisaka, ali bez promene rezulata.

Pet minuta posle pauze Rašford se našao u odličnoj prilici, ali mladi Englez ne koristi svoju šansu. Ubrzo po njegovom promašaju Sautempton preuzima kontrolu nad utakmicom. Ređale su se prilike za Če Adamsa, zatim Ingsa, ali je Vestergard bio čovek koji je doneo izjednačenje.

Visoki Danac je odlično reagovao na centaršut Dansa, De Hea je bio nemoćan. 1:1 u 58. minutu.

Inicijativa domaćina je popustila pošto svoj drugi žuti karton na meču dobija Danso, laka odluka za Majka Dina.

Junajted je ponovo preuzeo inicijativu, ali u par navrata golman Sautemptona sprečava Džejmsa da dođe do drugog gola.

Golman domaćih se istakao i u samoj završnici, odbranio je odlične šuteve Janga i Grinvuda.

Napadali su "crveni đavoli" do samog kraja pokušavajući da iskoriste igrača više, ali je rezultat ostao 1:1. Nemanja Matić je ušao kao rezerva Junajteda u 68. minutu meča.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted nastavio da prosipa bodove, nije ovo tim za Ligu šampiona... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2019

Treći put zaredom Mančester Junajted ostao je bez pobede na startu Premijer lige. Sezona tek što je počela, a Đavoli su uspeli da prokockaju sedam bodova. Ona pobeda protiv Čelsija u prvoj rundi, a onda svaki naredni susret korak unazad. I rezultatski i igrački. Vodili su gosti sa 1:0, imali kontrolu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.