Partizanov rival u seriji, 9:1 u samo nedelju dana! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 22:52

Partizanov rival u seriji, 9:1 u samo nedelju dana! (video)

Crno-beli će morati da budu oprezni.

Kako se bliži susret sa Partizanom na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, letonski RFS pravi sve duži niz pobeda u tamošnjem šampionatu.

U samo nedelju dana, tim iz Rige je upisao tri prvenstvene pobede uz ukupnu gol-razliku 9:1.

Najpre su prošle nedelje savladali Liepaju sa 3:0, potom su bili još ubedljiviji protiv Jelgave (4:0), a večeras je RFS bio bolji i od Daugave, rezultatom 2:1.

RFS je poveo već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u trećem minutu golom Lipuščeka, izjednačio je Makajev u 77. minutu, a pobedu domaćima doneo je Arturs Zjuzins, i to u petom minutu nadoknade vremena.

Na tabeli RFS sada ima dva boda manje od vodeće Rige, ali uz utakmicu više.

--

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zagrevanje za Partizan – RFS ostvario četvrtu uzastopnu pobedu

Izvor: B92, 17.Avg.2020, 12:17

Letonski RFS, koji će igrati protiv Partizana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ostvario je i 12. pobedu u domaćem šampionatu...Posle ubedljive pobede nad Jelgavom u prošlom kolu (4:0), sada su kod kuće savladali BFC Daugavpils rezultatom 2:1...Do pobede su stigli golom u 95. minutu...Strelac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.