PREOKRET - Partizan priznao grešku oko Trifunovića! Šta sad sledi?

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET - Partizan priznao grešku oko Trifunovića! Šta sad sledi?

Neočekivana odluka crno-belih!

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da Uroš Trifinović nije više na pozajmici u Mega Bemaksu.

Crno-beli podsećaju da su u letnjem prelaznom roku Mega i Partizan postigli dogovor o ustupanju Uroša Trifunovića na jednu takmičarsku sezonu, smatrajući da je to najbolje rešenje za njegov dalji razvoj.

"Nakon okončanog pripremnog perioda i početnih utakmica ABA lige, pokazalo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da procena nije bila odgovarajuća i da Mega nije idealno mesto za razvoj Uroša Trifunovića, koji je nesporno veliki talenat. Upravo iz navedenog razloga, dogovoreno je da se ustupanje okonča", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan je dodao da se u trenutku razmatra šta je najbolje rešenje Trifunovića, kao i da će javnost o odluci biti blagovremeno obaveštena.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović se vratio u Partizan iz Mege

Izvor: RTS, 18.Okt.2019

Talentovani košarkaš Uroš Trifunović vratio se u Partizan sa pozajmice u Mega Bemaksa. . Prošlogodišnji prvak Evrope sa juniorskom selekcijom Srbije letos je pristupio Megi do kraja sezone, ali je već posle nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.