Izvor: HotSport.rs, 05.Dec.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA: Širi se štrajk u Humskoj, uprava Partizana prekršila obećanje!

Zaposleni na stadionu Partizana već tri dana štrajkuju, a u petak su im se u generalnom štrajku pridružili i radnici iz Sportskog centra Teleoptik.

Kako prenosi Blic, na stadionu nema grejanja, radnici su izgubili strpljenje i stupili u generalni štrajk.
Podsetimo, nakon što je jedan radnik 20. novembra pokušao da izvrši samoubistvo, uprava kluba je ponudila dve plate da se ne stupi u štrajk, radnici su pristali, ali su u četvrtak dobili samo po 19.000 dinara kao deo avgustovskog prihoda.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Štrajk,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Još jedan štrajk u Zemunelu! Nađ: Sprdnja je šta se dešava u klubu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2014

Radnici na stadionu zasad nisu obustavili rad, a sve se dešava samo 10-ak dana pre izborne skupštine crno-belih..U danima kada traje pripreme za skupštinu Partizana i lobiranja na sve strane za predsedničke izbore, situacija među crno-belima dogorela je do tačke ključanja, pošto su jutros radnici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.