Odbojkašice Radničkog gostuju lideru

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Radničkog gostuju lideru


Nakon pobede nad Klekom u prošlom kolu, kojom su prekinule niz od četiri uzastopna poraza, odbojkašice Radničkog sutra gostuju ekipi MD Zrenjanina u „Kristalnoj dvorani“ od 20 časova.
Pobeda nad Klekom proteklog vikenda vratila je neophodno samopouzdanje odbojkašicama Radničkog. Popularne „Crvene“ sutra očekuje teško gostovanje u Zrenjaninu, u okviru 16. kola Prve lige Srbije.
Stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << na tabeli dovoljno govori o tome ko je favorit u sutrašnjem duelu, ali se Kragujevčanke ne predaju unapred i idu u Zrenjanin da se pokažu u što boljem svetlu. Takođe, „Crvene“ se uzdaju i u tradiciju, koja je na njihovoj strani.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Borske košarkašice sutra dočekuju ekipu ŽKK “Spartak” iz Subotice [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 13.Feb.2015, 14:07

Košarkašice ŽKK “Bor” odigraće sutra od 19 časova na svom parketu utakmicu 19. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije protiv ekipe ŽKK “Spartak” iz Subotice.  Nakon prošlonedeljnog teškog poraza u gostima protiv ekipe “Radničkog”, borske košarkašice ovog vikenda dočekuju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.