Uz podršku do važnih bodova (petak, 17h)

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz podršku do važnih bodova (petak, 17h)


U 16. kolu Viner štediša liga za odbojkašice, ekipa Kraguja dočekaće sutra obrenovački TENT u hali „Gordana Goca Bogojević“ od 17 časova. TENT je ozbiljan rival, ali se u taboru Kraguja nadaju da mogu do važne pobede, nošeni podrškom svojih navijača.

Još tri kola ostalo je do kraja takmičenja u Super ligi, a odbojkašice Kraguja još uvek se nalaze u bezbednoj zoni, sa dva boda prednosti u odnosu na Radnički sa Crvenog krsta. Kragujevčanke imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << tri izuzetno teška meča do kraja ligaškog dela takmičenja, pošto ih pored duela sa Obrenovčankama očekuje još i gostovanje Vizuri i susret sa ove sezone sjajnim Jedinstvom u Kragujevcu. Zato je utakmica sa TENT-om od velikog značaja za četu Dragana Mratinkovića, koja bi eventualnim trijumfom napravila ogroman korak ka opstanku i učešću u plej-ofu.
TENT ove sezone ima znatno skromnije rezultate u odnosu na prošlu, kada je u ligaškom delu takmičenja osvojio drugo mesto, dok je u plej-ofu zaustavljen u polufinalnom duelu sa Crvenom zvezdom. Obrenovčanke trenutno zauzimaju skromno peto mesto na tabeli, bez većih šansi za popravljanje plasmana do kraja ligaškog dela, pa u Kragujevac stižu rasterećene.
Jedno je sigurno, a to je da odbojkašicama Kraguja treba podrška u ovom važnom meču, tako da svi oni koji žele da Kragujevac i naredne godine ima superligaša, treba da dođu u halu „Gordana Goca Bogojević“ i podrže ove devojke.

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkašice Radničkog gostuju lideru

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2015

. Nakon pobede nad Klekom u prošlom kolu, kojom su prekinule niz od četiri uzastopna poraza, odbojkašice Radničkog sutra gostuju ekipi MD Zrenjanina u „Kristalnoj dvorani“ od 20 časova.. Pobeda nad Klekom proteklog vikenda vratila je neophodno samopouzdanje odbojkašicama Radničkog. Popularne...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.