Odbojkaši Srbije savladali Iran u pet setova

Izvor: RTS, 16.Jun.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije savladali Iran u pet setova

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Iran sa 3:2, u utakmici 11. kola Lige nacija.
Srbija ej u američkom Hofman Estejtsu posle velike borbe savladala neugodnu selekciju Irana i osvojila dva nova boda u novoformiranom takmičenju.

Iranci su osvojili prvi set, Srbija preokrenula na 2:1, ali je pobednika meča morao da odluči odlučujući set, koji su izabranici Nikole Grbića dobili rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 15:11.
Srbija je sa 17 osvojenih bodova sedma na tabeli Lige nacija i zadržala je šanse da se plasira na završni turnir.
"Orlovi" naredni meč igraju u nedelju, a protivnik je selekcija Poljske.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija kroz dramu sačuvala san o završnom turniru

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2018

Odbojkaši Srbije upisali su pobedu posle dva uzastopna poraza u Ligi nacija. Orlovi su u Čikagu savladali selekciju Irana posle pet setova sa 21:25, 25:22, 27:25, 20:25, 15:11 To je ekipi koju trenira Nikola Grbić bio sedmi trijumf u ovom takmičenju i sačuvala je šanse za plasman na završni turnir....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.