Novi poraz odbojkašica u Bangkoku

Izvor: B92, 04.Jul.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz odbojkašica u Bangkoku

Srpske odbojkašice poražene su i u drugom kolu prvog vikenda A grupe I divizije Gran Prija, pošto su izgubile od Brazila u Bangkoku.

Brazil je u prvom meču drugog kola pobedio Srbiju sa 3:0, po setovima 25:20, 25:15 i 25:19, posle 79 minuta igre.

Utakmicu u dvorani Huamark posmatralo je 4.000 gledalaca, a sudili su Nikolas Hekford iz Engleske i Đijang Liju iz Kine.

U timu Srbije, Bianka Buša je imala deset poena, dva više od Tijane Malešević. Kod Brazila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se istakle Kristina Bareto i Ana Karolina Da Silva sa po 11 poena.

Podmlađene seniorke Srbije pružile su dostojan otpor Brazilu u Bangkoku. Izabranice Branka Kovačevića su se ravnopravno nadigravale sa Brazilom u prvom i trećem setu do završnice, a jedini period potpune dominacije Brazilki bio je drugi set.

Srbiju u trećem kolu, u nedelju od 9 časova po našem vremenu, očekuje susret sa Japanom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.