Nole stigao u Srbiju (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole stigao u Srbiju (foto)

Najbolji teniser sveta doputovao je u Srbiju, a odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" Đoković je preneo svoje oduševljenje dolaskom u rodni grad.

Srpski teniser Novak Đoković dobio je kraći odmor nakon što je osvojio ATP turnir u Dohi i Australijan Open.

Posle kraćeg boravka u Monte Karlu najbolji teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vratio u Srbiju u sredu popodne, a odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" na "Tviteru" je podelio oduševljenje zbog dolaska u Beograd.

"Onaj osećaj kada se vratiš u rodnu zemlju.... Ponos, uzbuđenje, Srbija, Beograd" napisao je Novak Đoković.

U prilogu se nalazi i fotografija Novaka Đokovića uslikana na aerodromu "Nikola Tesla".

Naredni turnir na kojem će Novak Đoković učestvovati počinje 22. februara i igra se u Dubaiju.

That feeling of coming back to your country.... #proud #excited #Serbia #BelgradeAirport #NikolaTesla pic.twitter.com/f6PUWcqeEV

— Novak Djokovic (@DjokerNole) February 10, 2016
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ponosan i uzbuđen jer je ponovo u Beogradu!

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2016, 11:05

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Beograd, prvu fotografiju napravio je već na aerodromu Nikola Tesla.. "Onaj osećaj kad se vratiš u svoju zemlju", napisao je Nole uz fotografiju, a pritom dodao i haštag ponosan i uzbuđen...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.