Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE PROMENE U PARTIZANU: Džikić menja kapitena

“Crno-beli” će, po svemu sudeću, u novu sezonu sa novim kapitenom.
Protekle sezone kapitenska uloga je bila na mladom Vanji Marinkoviću kome je to možda predstavljalo i preveliki teret i odgovornost.
Ako je suditi po prijateljskim utakmicama koje je Partizan odigrao do sada u pripremnom periodu, kapiten bi trebalo da bude Mihajlo Andrić. On je član ekipe od 2012. i svakako da ima najduži staž >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u klubu od trenutkog igračkog kadra.
Za klub iz Humske kapitenska traka nije mala stvar. Ne može bilo kome da se prepusti ta odgovornost. To se vidi i iz činjenice da su u poslednjih 15ak godina kapiteni “Parnog valjka” bili legende kluba Veselin Petrović, Đuro Ostojić, Vule Avdalović, Dejan Milojević, Petar Božić, Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Žofri Lovernj…
I svi oni su sezone završavali sa podinutim peharom u rukama. Mogu li “crno-beli” da nastave njihovim stopama i da se vrate na trofejni put?
The post NOVE PROMENE U PARTIZANU: Džikić menja kapitena appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Džikić promenio kapitena pred početak nove sezone!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016

Foto: Marko Todorović..Partizan u novu sezonu ulazi najverovatnije sa novim-starim kapitenom, pošto je u pripremnim utakmicama tu ulogu dobio Mihajlo Andrić umesto Vanje Marinkovića, koji je u prošloj sezoni nosio kapitensku traku...Andrić  je i po dolasku Džikića u klub dobio ulogu kapitena,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.