Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN ODLAZAK: Džikićev tabor znatno oslabljen

Košarkaški klub Partizan ostao je bez još jednog bitnog člana i to legende kluba.
Nekadašnji kapiten kluba iz Humske i dosadašnji pomoćnik Aleksandra Džikića, Vule Avdalović, više nije član stručnog štaba Partizana. On je iz ličnih razloga odlučio da se povuče sa te funkcije.
NAPAD NA FIBA LŠ: Partizanu ponuđeno veliko pojačanje, Grobari će se oduševiti…
Avdalović je kao igrač sedam godina nasupao za “crno-bele”(1998-2005), >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a prošle sezone se vratio kao asistent prvo Petru Božiću, a zatim je i nastavio rad sa Džikićem.
The post JOŠ JEDAN ODLAZAK: Džikićev tabor znatno oslabljen appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVE PROMENE U PARTIZANU: Džikić menja kapitena

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016

“Crno-beli” će, po svemu sudeću, u novu sezonu sa novim kapitenom.. Protekle sezone kapitenska uloga je bila na mladom Vanji Marinkoviću kome je to možda predstavljalo i preveliki teret i odgovornost.. Ako je suditi po prijateljskim utakmicama koje je Partizan odigrao do sada u pripremnom periodu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Vule Avdalović napustio Partizan

Izvor: RTS, 30.Avg.2016

. Nekadašnji kapiten i dosadašnji pomoćni trener košarkaškog kluba Partizan Vule Avdalović odlučio je da napusti crno-bele, saopštio je danas taj klub.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.