Mačvan ipak u Partizanu

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan ipak u Partizanu

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević potvrdio je da klub pregovara sa Milanom Mačvanom, a Novosti prenose da je dogovor postignut. Prema istom izvoru došlo je do preokreta u pregovorima.

Krilni centar je potpisao ugovor do kraja sezone sa crno-belima i već od petka će krenuti da trenira sa ekipom. Podsetimo, Mačvan je za Partizan već igrao u sezoni 2011/12, a prethodne dve godine je proveo u Galatasaraju.

Crno-beli će u nedelju gostovati Olimpiji u okviru 4. kola ABA lige.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Vujošević: Ne smemo da gubimo sami od sebe (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2014

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević osim o stanju u klubu govorio je i o predstojećoj utakmici ABA lige, sa Olimpijom. Crno-beli gostuju Ljubljančanima posle tri vezana poraza (Krka, Cedevita, Lijetuvos), a čeka ih još jedan rivala koji ima najviše ambicije u ABA ligi ove sezone...-...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.