Lajović poklekao posle tri sata tenisa

Izvor: B92, 19.Apr.2022, 20:53

Lajović poklekao posle tri sata tenisa

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u prvom kolu Srbija opena.

Od njega je bolji bio Japanac Taro Danijel, 104. igrač planete, posle preokreta – 2:6, 6:1, 7:6(2) i gotovo tri časa tenisa.

Lajović je kao i u većini svojih mečeva igrao po sistemu "toplo-hladno", a ovaj duel morao je da bude odlučen posle taj-brejka trećeg seta.

Duci je dobro odigrao uvodni period i sa dva brejka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rutinski ga rešio u svoju korist.

Problemi su krenuli u drugom setu, koji je Lajović glatko izgubio. Ovoga puta je on dopustio rivalu da mu oduzme dva servisa.

Lajović je u jednom trenutku tokom trećeg seta imao vođstvo od 3:1 u gemovima i 40:0, međutim, sve se iskomplikovalo, a Japanac je uspeo da veže tri gema.

Činilo se da će Danijel uspeti da privede meč kraju, ali, ipak, Lajović se nije dao i odmah je uzvratio ribrejkom.

Ubrzo se ušlo u taj-brejk, u kojem je Lajović gubio neke neverovatne poene i na kraju ispao sa turnira.

Danijela u osmini finala čeka Holger Rune, koji je izbacio Kristijana Garina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović posle drame i tri sata tenisa izgubio od Danijela

Izvor: RTS, 19.Apr.2022

Dušan Lajović izgubio je u prvom kolu Srbija opena od Tara Danijela iz Japana, posle velike borbe i tri duga seta 2:1 (2:6, 6:1, 7:6) . Velika drama viđena je u poslednjem meču prvog kola Srbija opena, a na kraju je Taro Danijel posle preokreta savladao Dušana Lajovića...Lajović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.