LŠ: Partizan u grupi smrti

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan u "grupi smrti"

Šampioni Srbije, vaterpolisti Partizana, igraće u veoma teškoj grupi A u Ligi šampiona.

Crno-bele "bebe" igraće sa: Jugom, Dinamom iz Moskve, Barselonetom, Olimpijakosom i Hanoverom, određeno je žrebom. U Grupi B su mađarski Solnok, Pro Reko, Špandau iz Berlina, Nica, Steaua iz Bukurešta, holandski Alpen, kao i još dve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje će se plasirati kroz kvalifikacije. U kvalifikacijama će učestvovati novosadska Vojvodina i Crvena zvezda.

Utakmice po grupama počinju 25. oktobra. Završni turnir biće odigran u Đenovi od 7. do 9. juna naredne godine, a Pro Reko, kao domaćin, automatski se kvalifikovao. Titulu brani mađarski Solnok.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan u Grupi A Lige šampiona

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017

Crno-beli danmas saznali imena rivala u elitnom evropskom takmičenju...Vaterpolisti Partizana igraće u predstojećoj sezoni Lige šampiona u Grupi A sa Jugom, Barselonetom, Olimpijakosom, Dinamom iz Moskve i Hanoverom, odlučeno je danas žrebom...Grupu A popuniće još dve ekipe iz kvalifikacija...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.