Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Partizan u grupi ‘smrti’, Zvezda i Vojvodina…

Danas je LEN odredio sastav grupa ‘A’ i ‘B’ za Ligu šampiona, a Partizan baš nije imao sreće, Crvena zvezda i Vojvodina čekaju rivale u kvalfikacijama.

Fortuna danas nije bila na strani Partizana. Srpski šampion nalazi se u A grupi zajedno sa ekipama Juga, Barselone, Olimpijakosa, Hanovera, moskovskog Dinama za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nastupa naš Nikola Rađen i dva tima iz kvalfikacija.
U grupi ‘B’ nalaze se Solnok, Pro Reko, Špandau, Nica, Steaua , Alpen i dve ekipe iz kvalfikacija. Grupna faza takmičenja počinje 25. oktobra i završava se 9. maja. Fajnal-for je na programu od 7. do 9. juna u Đenovi. Titulu prvaka brani Solnok sa srpskim reprezentativcima Živkom Gocićem, Milanom Aleksićem i Andrijom Prlainovićem.
U kvalfikacijama će igrati dva srpska kluba Crvena zvezda i Vojvodina. Kvalfikacije se igraju početkom septembra, a grupe će biti naknadno određene.
The post LIGA ŠAMPIONA: Partizan u grupi ‘smrti’, Zvezda i Vojvodina… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VATERPOLO LIGA ŠAMPIONA: Partizan protiv Juga, Olimpijakosa, Barselonete…

Izvor: Kurir, 29.Avg.2017

Vaterpolo Liga šampiona počinje krajem oktobra, a održan je žreb za grupnu fazu tog takmičenja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.