Košarkašice Radničkog koštala prva četvrtina

Izvor: KGsport.info, 26.Jan.2013, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radničkog koštala prva četvrtina

Košarkašice Radničkog poražene su u Srbobranu od istoimene ekipe rezultatom 57:46 (21:4, 14:18, 10:12, 12:12), u utakmici 18. kola Prve lige Srbije.
Kragujevčanke je skupo koštala očajna prva četvrtina u kojoj su postigle samo četiri poena, pa su domaće igračice stekle 17 poena prednosti (21:4), posle čega nije bilo moguće vratiti se u utakmicu.
Nešto bolje kragujevački tim izgledao je u nastavku utakmice, ali nije uspeo da se spusti na ispod sedam koševa razlike (35. minut).
Najefikasnije u pobedničkom timu bile su Radošević sa 22 i Milošević sa 17 poena. U ekipi Radničkog Nikolina Milić je upisala 15 poena, dok su dvocifren učinak imale još samo Katić i Prvulović, koje su dodale po 10.
Posle ovog kola Radnički je ostao na četvrtoj poziciji sa 26 bodova i skorom od 10 pobeda i 6 poraza.
Sledeće subote, izabranice trenera Darka Jakovljevića, u 19. kolu Prve lige Srbije dočekaće ekipu Stare Pazove.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.