Košarka uživo: Partizan ponovo na „Armejce

Izvor: RTS, 18.Okt.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka uživo: Partizan ponovo na „Armejce"

Dvorana Pionir večeras je poprište novog sudara Partizana i CSKA. Najbolja srpska ekipa dočekuje evropski „drim-tim". Vujošević ne najavljuje čudo, što ne znači da se ono neće desiti u Beogradu. Promene rezultata pratite na Internet portalu RTS-a.

Da li je dvorana Pionir mesto gde se i ove sezone događaju košarkaška čuda videćemo već večeras kada na parket beogradskog „hrama košarke" izađe evropski drim tim, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << moskovskog CSKA.

Krstiću, Teodosiću i drugovima suprotstaviće se srpski šampion Partizan, koga, kao u stara dobra vremena, vodi Duško Vujošević.

Trener „crno-belih" svestan je da bi eventualna pobeda na Moskovljanima predstavljalo i više od čuda, ali ni tako nešto, uz pomoć publike, nije isključeno dogodi.

„Iz ekstraordinarne motivacije uvek može da se izrodi neka vrsta čuda. CSKA ima budžet i tim koji pretenduje da osvoji Evroligu, ali siguran sam da će protiv nas biti posebno oprezni zbog poštovanja prema Partizanu i atmosferi u Pioniru", rekao je Vujošević.

Utakmica počinje u 20.45, a promene tog rezultata, kao i rezultata sa ostalih mečeva Evrolige, možete pratiti na Internet portalu Radio-televizije Srbije.

U ostalim mečevima elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, od 18.30, Lijetuvos Ritas dočekuje Barselonu. Pola sata kasnije utakmicu počinju Broze Baskets i Bešiktaš. U isto vreme kad i Partizan, berlinska Alba dočekuje Šalon.

Panatinaikos će od 21 čas biti domaćin Kantuu, dok pet minuta kasnije počinje meč u Telavivu između Makabija i Sijene.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Košarka uživo: Bez Tomasa na „Armejce"

Izvor: RTS, 18.Okt.2012

Partizan - CSKA 0:0. Dvorana Pionir poprište je novog sudara Partizana i CSKA. Najbolja srpska ekipa dočekala evropski „drim-tim". Vujošević ne najavljuje čudo, što ne znači da se ono neće desiti u Beogradu. Tomas meč propušta zbog povrede. Promene rezultata pratite na portalu RTS-a. ..20.15...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.