Koronavirus u srpskom timu  odložen meč Srbije na startu EP

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 10:17

Koronavirus u srpskom timu " odložen meč Srbije na startu EP

Iako je za petak od 20:30h bio planiran start ženske rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Danskoj, to se ove večeri neće desiti.

Naime, prema informacijama iz Skandinavije, utakmica 1. kola grupe C između Srbije i Holandije je odložena.

Kako su preneli danski mediji, jedna srpska rukometašica je testirana pozitivno na koronavirus i to je razlog odlaganja utakmice za 24 sata.

"Evropska rukometna Federacija saopštila je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije biti odložena za subotu, 5. decembar (20.30 časova) 24 sata kasnije u odnosu na prvobitni termin. Razlog je pozitivan test kod jedne igračice naše reprezentacije na inicijalnom testiranju obavljenom na aerodromu u Bilundu po dolasku u Dansku", objavljeno je na sajtu RSS.

Po higijenskim protokolima EHF, igračica je izolovana u karantinu, a ostali članovi srpskog tima (svi su negativni na testiranju) ostaju u svojim sobama.

Drugo testiranje je već urađeno u petak ujutru, a srpski tim biće testiran i u subotu, stoji u kratkom saopštenju organizatora Evropskog prvenstva.

Za sada je pitanje kako će se ovo odraziti na ostatak kontinentalnog šampionata za naše devojke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RUKOMETAŠICA SRBIJE IMA KORONA VIRUS: Odložen meč sa Holandijom!

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2020

Iako je za petak od 20:30h bio planiran start ženske rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Danskoj, to se ove večeri neće desiti.. The post RUKOMETAŠICA SRBIJE IMA KORONA VIRUS: Odložen meč sa Holandijom! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.