Izvor: RTS, 04.Dec.2020, 09:54

Odložena utakmica sa Holandijom, jedna rukometašica pozitivna na koronavirus

Utakmica rukometašica Srbije i Holandije igraće se 24 sata kasnije od prvobitno planiranog termina, jer je jedna od igrčica naše reprezentacije dobila pozitivan načaz na testiranju obavljenom na aerodromu u Bilundu po dolasku u Dansku. Prvi meč u grupi C na Evropskom prvenstvu biće odigran od 20.30 u subotu.
Po higijenskim protokolima Evropske rukometne Federacije igračica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je izolovana u karantinu, a ostali članovi srpskog tima, koji su svi bili negativni na testiranju, ostaju u svojim sobama.

Drugo testiranje je već urađeno u petak ujutru, a srpski tim biće testiran i u subotu, stoji u kratkom saopštenju organizatora Evropskog prvenstva 2020.
Prvobitno je bilo planirano da naše rukometašice večeras u 20.30 odigraju prvi meč u grupi c u kojoj su sa selekcijama Holandije, Mađarske i Hrvatske.
Naša selekcija je sa zakašnjenjem doputovala u Dansku, jer su za par dana odložile polazak takođe zbog jednog pozitivnog nalaza koji su imale prošle nedelje.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašica Srbije pozitivna na koronu, meč protiv Holandije odložen

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020

Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF)...EHF je saopštio da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.