Iznenadni problem za Džikića: Pomoćni trener Partizana otišao iz kluba

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadni problem za Džikića: Pomoćni trener Partizana otišao iz kluba

Aleksandar Džikić je iznenada ostao bez jednog od svojih pomoćnika na klupi Partizana, pošto je Vule Avdalović saopštio da zbog privatnih razloga ne može da se posveti poslu.

Nekadašnji kapiten i doskorašnji pomoćni trener Partizana, Vule Avdalović, saopštio je prvom treneru, Aleksandru Džikiću i upravi kluba da se iz privatnih razloga povlači sa svoje dosadašnje pozicije.

Avdalović je bio član >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stručnog štaba crno-belih u sezoni 2015/16 tokom koje je sarađivao sa trenerima Petrom Božićem i Aleksandrom Džikićem.

Partizan mu se u tekstu na zvaničnom sajtu zahvalio na svemu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avdalović napustio Partizan

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016

Pomoćni trener Partizan Vule Avdalović više nije član stručnog štaba kluba iz Humske...Kako su saopštili crno-beli Avdalović je iz privatnih razloga odlučio da se povuče sa dosadašnje pozicije..."Nekadašnji kapiten i doskorašnji pomoćni trener Partizana saopštio je prvom treneru, Aleksandru...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.