Isprsićemo se pred Partizanom

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 18:28

"Isprsićemo se pred Partizanom"

Trener fudbalera TSC-a iz Sente Zoltan Sabo prepustio je ulogu favorita Partizanu, ali je izrazio nadu da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata.

TSC će u nedelju od 17 časova igrati kao domaćin u Senti protiv Partizana, u 16. kolu Linglong Superlige Srbije.

"Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo da iznenadimo favorizovani Partizan. Biće svakako teško, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je skup odličnih igrača, imaju odličnog trenera i u pozitivnom su nizu. Mi se, ipak, ne plašimo, isprsićemo se i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo", rekao je Sabo u najavi utakmice.

Napadač Nenad Lukić je istakao da će to biti veoma teška utakmica.

"Oni u poslednje vreme primaju jako malo golova, a mi s druge strane igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou jer u nekim prethodnim utakmicama i kada smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse", kazao je Lukić.

Golman Nenad Filipović takođe je ocenio da je Partizan favorit, ali je naveo da veruje u ekipu TSC-a i da može da se suprostavi crno-belima.

"Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se jednoj dobroj utakmici i da ćemo pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostati", rekao je Filipović.

TSC posle 15 kola zauzima deveto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 21 bodom, dok je Partizan, sa 32 boda, na drugoj poziciji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.