Pazarci ciljaju beg iz zone ispadanja!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 20:31

Pazarci ciljaju beg iz zone ispadanja!

Radoslav Batak računa na pobedu u narednom meču.

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da njegova ekipa ima imperativ pobede nad Bačkom, koju dočekuje u 16. kolu Super lige Srbije.





"Dobro smo radili i protiv tradicionalno teškog protivnika treba da pružimo maksimum i ostvarimo važnu pobedu, koja može da donese beg iz zone ispadanja. Rival iz Bačke Palanke želi da prekine seriju neuspeha, pa sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teška utakmica", ocenio je Batak.

Abdulaj Sise odslužio je kaznu zbog žutih kartona i vraća se u tim Pazara, u kojem neće biti povredjenog Nikole Kovačevića.





"Još nisam rešio sve dileme oko sastava, ali imamo široku bazu i igraće najspremniji. Verujem da ćemo biti disciplinovani i borbeni kao na prethodnom gostovanju ekipi Voždovca, a u taktičko-tehničkom delu i još bolji", naveo je Batak.

Novi Pazar je 15. na tabeli sa 16 bodova, a to je devet više nego što je osvojila Bačka na poslednjoj, 20. poziciji.

Levi bek Novopazaraca Nikola Vukajlović ocenio je da je Bačka u dosadašnjem delu sezone zaslužila bolji plasmam na tabeli.





"Nije realno da su poslednji, ali fokusirani smo na našu igru. Bili smo disciplinovani i uzeli smo bod protiv jakog Voždovca, a verujem da će nam se dobar rad vratiti protiv Bačke. Spremni smo da upišemo tri važna boda", kazao je Vukajlović.

Fudbalska utakmica Novi Pazar - Bačka zakazana je za nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.