Humska pod ključem, Ilić se oprašta u tišini!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humska pod ključem, Ilić se oprašta u tišini!

Poslednju prvenstvenu utakmicu u svojoj karijeri legendarni kapiten Partizana Saša Ilić odigraće bez svedoka.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je danas odluku da predstojeća utakmica 37. kola Super lige Srbije između Partizana i Proletera bude odigrana bez publike!

Fudbalski klub Partizan kažnjen je zatvaranjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stadiona zbog uvredljivog skandiranja navijača na utakmici 36. kola u Novom Sadu, a pored toga crno-beli će morati da plate i 250.000 dinara, piše "Mondo".

Kazna je izrečena zbog skandiranja uvredljivih poruka na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i zbog sada već famozne pesme "pola Mađar, pola ustaša...".

Partizan je u prošlosti bio kažnjavan na isti način zbog istih prestupa, a problem je u selektivnom principu kažnjavanja.

Uvredljive poruke na račun premijerke Srbije Ane Brnabić redovna su pojava na utakmicama Crvene zvezde, Nenad Lalatović je brutalno vređan u Humskoj, a navijači Radničkog su sasuli sijaset uvreda na račun Vladimira Stojkovića.

Jasno je da bi u Fudbalskom savezu Srbije i Zajednici klubova Super lige i Prve lige Srbije temeljnije trebalo da se pozabave ovim pitanjem, jer jednostrano sprovođenje kaznene politike ne vodi ničemu.

Recimo i to da će zbog pomenute kazne, a ona svakako ide na dušu navijača čije postupke ne pravdamo ovim putem, legendarni Saša Ilić svoju poslednju prvenstvenu utakmicu u crno-belom dresu odigrati pred praznim tribinama!

Utakmica 37. kola Super lige Srbije između Partizana i Proletera igra se u nedelju od 19 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mediji: Humska zatvorena u poslednjem kolu

Izvor: Beta, 16.Maj.2019

Fudbaleri Partizana i Proletera će meč poslednjeg kola Super lige Srbije odigrati pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, prenose danas beogradski mediji. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da stadion Partizana u nedelju bude zatvoren zbog pogodnog skandiranja navijača...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.