Mediji: Humska zatvorena u poslednjem kolu

Izvor: Beta, 16.Maj.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Humska zatvorena u poslednjem kolu

Fudbaleri Partizana i Proletera će meč poslednjeg kola Super lige Srbije odigrati pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, prenose danas beogradski mediji. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da stadion Partizana u nedelju bude zatvoren zbog pogodnog skandiranja navijača crno-belih na utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu, prenosi portal Mondo.Pored toga, Partizan je i novčano kažnjen sa 250.000 dinara.Utakmica Partizan - Proleter na programu je u nedelju od 19.00.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Partizan kažnjen mečom bez publike, oproštaj Ilića pred praznim tribinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019

Disciplinska komisija FSS ponovo je oštro kaznila FK Partizan. Crno-beli će u poslednjem kolu šampionata u nedelju od 19 sati dočekati Proleter iz Novog Sada, ali bez prisustva publike...Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da kazni Partizan sa jednom utakmicom pred praznim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.