Zvezda i Partizan žestoko udareni po džepu, crno-beli čekaju još jednu odluku!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan žestoko ''udareni po džepu'', crno-beli čekaju još jednu odluku!

Najnovije odluke disciplinskih organa FSS najviše su pogodile naše najveće klubove.

Na najnovijem zasedanju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kolo pre kraja domaćeg prvenstva, određene su prilično oštre kazne za beogradske ''večite rivale''.

Kako prenosi današnji ''Žurnal'', Crvena zvezda je kažnjena sa 750.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike od strane njenih navijača, i to na pet utakmica (Radnički, Čukarički, Partizan i Mladost).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sličan razlog bio je i za izricanje kazne crno-belima, ali je Partizan nešto bolje prošao -  tri utakmice (Crvena zvezda, Radnički i Napredak) kažnjen je sa 400.000 dinara.

Ali, tu nije kraj.

Od čelnika Partizana zatraženo je da se izjasne o najnovijim uvredljivim skandiranjima dela navijača ovog kluba tokom najnovijeg njihovog gostovanja u Novom Sadu.

Tek posle toga, u toku današnjeg dana, biće doneta konačna odluka o kazni za taj incident, pa postoje veliki izgledi da Partizan  dočeka Proleter pred praznim tribinama u nedelju, u okviru poslednjeg kola Superlige, jer je već bio kažnjavan za slične ispade svojih navijača.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humska ponovo zaključana: Bez Grobara na tribinama u poslednjem kolu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2019

Poslednje kolo fudbalskog prvenstva u Humskoj proći će pred praznim tribinama! Iako su Grobari najavljivali dolazak u velikom broju, da bi protestovali protiv uprave kluba, neće moći da uđu na tribine, jer će stadion biti zatvoren odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.