Gvardiola naslednik Fergusona

Izvor: Press, 30.Dec.2012, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola naslednik Fergusona

Kako navodi list, Gvardiola je odbio ponudu sportskog direktora Sitija Čikija Begiristajna da zameni aktuelnog trenera Roberta Manćinija na klupi "građana".

Ističe se da Gvardiola čeka mesto koje bi mu već na leto oslobodio legendarni trener Mančester Junajteda Aleks Ferguson, ukoliko odluči da stavi tačku na karijeru.

List tvrdi da će u slučaju da se Ferguson predomisli i ostane još jednu sezonu na "Old trafordu", Gvardiola još godinu dana biti "na leru".

Navodno, Ferguson i Gvardiola su se u poslednja dva meseca tri puta sastali u Njujorku.

Ukoliko Gvardiola na kraju potpiše za Junajted, ugovor bi glasio na tri godine.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Nju Jork

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Engleski mediji: Gvardiola odbio Siti da bi nasledio Fergusona!

Izvor: Blic, 30.Dec.2012

Bivši trener Barselone Pep Gvardiola odbio je blanko ponudu Mančester sitija, jer želi da preuzme Junajted kada se Aleks Ferguson povuče u penziju...Kako navodi ostrvski list, Gvardiola je odbio ponudu sportskog direktora "građana" Ćikija Begiristajna. Bivši saradnik mu je poručio da samo kaže...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.