Engleski mediji: Gvardiola odbio Siti da bi nasledio Fergusona!

Izvor: Blic, 30.Dec.2012, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski mediji: Gvardiola odbio Siti da bi nasledio Fergusona!

Bivši trener Barselone Pep Gvardiola odbio je blanko ponudu Mančester sitija, jer želi da preuzme Junajted kada se Aleks Ferguson povuče u penziju.

Kako navodi ostrvski list, Gvardiola je odbio ponudu sportskog direktora "građana" Ćikija Begiristajna. Bivši saradnik mu je poručio da samo kaže kolika je njegova cena da zameni Roberta Manćinija narednog leta, ali Pep ima druge planove.

Ističe se da Gvardiola čeka mesto koje bi mu navodno već na leto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oslobodio trener crvenog Mančestera Aleks Ferguson, ukoliko odluči da stavi tačku na karijeru.

Isti izvor tvrdi da će u slučaju da se Ferguson predomisli, Gvardiola još godinu dana odmarati, a njih dvojica su se u poslednja dva meseca tri puta sastali u Njujorku i pričali o nastavku karijere španskog trenera.

Ukoliko Gvardiola na kraju nasledi trofejnog Škota, potpisao bi ugovor na tri godine.

Povezane vesti: Ferguson: Runija čeka pauza, a mi smo odigrali šampionski Ferguson: Ovde nas gađaju novčićima, kod Čelsija stolicama! Ferguson: Vidić će propustiti derbi sa Sitijem, neću da rizikujem Ferguson još žali za titulom: Siti nije smeo kasnije da završi meč Tevez preterao u slavlju i "sahranio" Fergusona, Siti se izvinio /video/
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gvardiola mijenja Fergusona?

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Dec.2012

Bivši trener Barselone Pep Gvardiola odbio je ponudu Mančester Sitija, jer želi da preuzme Junajted, tvrdi današnji "Dejli star sandej". Kako navodi list, Gvardiola je odbio ponudu sportskog direktora Sitija Čikija Begiristajna da zamijeni aktuelnog trenera Roberta Manćinija. Ističe se da Gvardiola...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.