Britanska štampa: Gvardiola menja Fergusona

Izvor: Mondo, 30.Dec.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska štampa: Gvardiola menja Fergusona

Bivši trener Barselone odbio je ponudu Mančester sitija, jer želi da preuzme Mančester junajted, tvrdi "Dejli star sandej".

Britanski list "Dejli star sandej" navodi da je Pep Gvardiola odbio ponudu sportskog direktora Mančester sitija Čikija Begiristajna da zameni aktuelnog trenera Roberta Manćinija.

To je učinio jer čeka mesto na klupi Junajteda, koje bi mu već na leto oslobodio ser Aleks Ferguson, ukoliko odluči da ode u penziju.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ser Aleks predomisli i ostane na klupi "crvenih đavola", Gvardiola će još godinu dana odmarati u krugu porodice.

Navodno, Ferguson i Gvardiola su se u poslednja dva meseca tri puta sastali u Njujorku, a ako stavi potpis na ugovor biće to na tri godine.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.