Grof reagovao, Zvezda ne špijunira Partizan!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grof'' reagovao, Zvezda ne ''špijunira'' Partizan!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović reagovao je danas na medijske spekulacije oko navodne ''špijunaže'' na jučerašnjoj utakmici Partizana i ruskog Tosna na Kipru.

Iako su prisutni novinari juče potvrdili da je na tribinama viđena ''zakamuflirana'' osoba koja je uživo ''izveštavala'' sa utakmice između Partizana i Tosna (1:0), iz Crvene zvezde je stiglo uveravanje da ovaj klub sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << time nema nikakve veze.

Naime, spekulacije na tu temu je odbacio trener Miodrag Božović koji je u izjavi za zvanični klupski sajt potvrdio da ga zanima samo njegova ekipa, a ne i komšijski tim.

''Ne pratimo Partizan, uz dužno poštovanje. Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi.

Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel'',
izjavio je Božović.

On je takođe potvrdio i da je otkazana utakmica između Crvene zvezde i Sibira, koja je bila predviđena za 11. februar.

''Da smo poveli 30 igrača, taj susret bi nam bio potreban, ali sada nije. U ovom trenutku nisam želeo da rizikujem da se neko povredi, ili da previše opteretim igrače'', objašnjava Božović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Božović o navodnom "špijunu": Ne pratimo Partizan

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016

Trener Crvene zvezde kaže da ekipa gleda samo sebe i da ne tempira formu za predstojeći "večiti derbi"...Foto: FK Crvena zvezda.."Večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan pripremaju se za nastavak sezone na Kipru, a tokom utakmice crno-belih sa ruskim drugoligašem Tosnom, igrane u utorak, pojavila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.