Božović o navodnom špijunu: Ne pratimo Partizan

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović o navodnom "špijunu": Ne pratimo Partizan

Trener Crvene zvezde kaže da ekipa gleda samo sebe i da ne tempira formu za predstojeći "večiti derbi".

Foto: FK Crvena zvezda

"Večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan pripremaju se za nastavak sezone na Kipru, a tokom utakmice crno-belih sa ruskim drugoligašem Tosnom, igrane u utorak, pojavila se vest da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su crveno-beli poslali "špijuna", kako bi imali uvid u rad ekipe Ivana Tomića.

Podsetimo, duel Crvene zvezde i Partizana igraće se već u 2. kolu prolećnog dela sezone, koji počinje 26. februara.

Zvezdin trener Miodrag Božović je, međutim, demantovao da je neko od njegovih saradnika bio na pomenutoj utakmici.

"Ne pratimo Partizan, uz svo dužno poštovanje. Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi. Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel", poručio je Božović za klupski sajt.

Zvezdin strateg je dodao da je na inicijativu Crvene zvezde otkazan prijateljski meč sa Sibirom, koji je trebalo da se igra u četvrtak.

"Taj duel je i zakazan još ranije, kada nismo znali koliko igrača ćemo povesti na Kipar. Da smo poveli 30 igrača, susret bi nam bio potreban, ali sada nije. U ovom trenutku nisam želeo da rizikujem da se neko povredi ili da previše opteretim igrače", objasnio je Božović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.