Gotovo je: Krle rekao zbogom Orlovima

Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je: Krle rekao zbogom Orlovima

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Orlovi su vicešampioni sveta, što je najveći uspeh srpske reprezentativne košarke! Iako su vanzemaljci s "one strane Atlantika" odigrali možda i najbolji šuterski meč na Mundobasketu i ubedljivo odbranili titulu prvaka sveta, naš fokus ostao je na kapitenu Nenadu Krstiću, koji je odlučio da završi reprezentativnu karijeru.

"To je to, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je moja poslednja godina u reprezentaciji", poručio je kratko Krle posle utakmice...

O samoj utakmici Nenad je rekao:

"Videli ste sve. Finale je bilo teško za nas, teško je igrati sa ovakvim igračima, dosta su mlada ekipa, baziraju igru na tranziciji. Danas su, ipak, pogodili dosta šuteva za tri poena. Ubacili su čak 11 trojki u prvom delu i bilo je jako teško za nas da se vratimo u igru. Nismo ispoštovali i neke dogovore iz svlačionice i to je to", dodao je Krstić, a zatim prokomentarisao da je Srbija ostvarila veliki uspeh.

"Drugi smo na svetu posle toliko godina. Vraćamo se polako na stare staze uspeha. Ovo dosta znači za našu košarku, a prvenstveno za nas".

(FOTO: Fiba.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Raduljica o Amerima: Isfolirani su igrači, poneli su se loše prema nama

Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2014

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA)..Prvi centar srpske reprezentacije i jedan od najboljih teškaša na Mundobasketu Miroslav Raduljica bio je razočaran činjenicom da je SAD slavio ubedljivo. Ali bio je izuzetno ponosan na uspeh svojih saigrača, naravno i svoj..."Žao mi je što smo izgubili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.