Farmaceuti sa desetoricom do bodova

Izvor: RTS, 04.Nov.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Farmaceuti" sa desetoricom do bodova

Bajer iz Leverkuzena savladao je Fortunu iz Diseldorfa sa 3:2, dok je Verder iz Bremena na svom terenu slavio protiv Majnca sa 2:1 u 10. kolu nemačke Bundeslige.

Fudbaleri Verdera savladali su danas na domaćem terenu ekipu Majnca sa 2:1, u poslednjoj utakmici 10. kola nemačke Bundes lige.

Verder se veoma značajnom pobedom, četvrtom ove sezone, približio gornjem delu tabele i sada kao sedmoplasirani zaostaje 13 bodova za vodećim Bajernom iz Minhena. Majnc je na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mestu niže i ima isti broj bodova kao današnji rival.

Strelci su bili Hunt u 10. i 85. za Verder, a Salai u 64. minutu za Majnc.

Ranije danas Bajer iz Leverkuzena savladao je na domaćem terenu Fortunu iz Diseldorfa sa 3:2.

Bajer je opravdao ulogu favorita i zasluženo osvojio sva tri boda, iako je od 65. minutu igrao bez isključenog Rolfsa. To je peta poveda "farmaceuta" ove sezone, pa su preuzeli četvrto mesto na tabeli sa devet bodova zaostatka za vodećim Bajernom iz Minhena.

Fortuna je nakon odličnog starta sezone zaređala sa slabim rezultatima, tako da se približila zoni ispadanja.

Strelci su bili Sam u 16, Šurle u 41. i Kastro u 66. za Leverkuzen, a Rafael u 40. i Bodzek u 86. minutu za Fortunu.

Bajer je od 65. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Simon Rolfes dobio direktan crveni karton. Rolfes je u igru ušao samo dva minuta pre isključenja.

Odigrano u subotu: Nirnberg - Volfsburg 1:0, Borusija Dortmund - Štutgart 0:0, Borusija Menhengladbah - Frajburg 1:1, Hamburger - Bajern Minhen 0:3, Hanover - Augsburg 2:0, Hofenhajm - Šalke 3:2.

Odigrano u petak: Ajntraht Frankfurt - Grojter Firt 1:1.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kolonija, Radnički i Partizan pobedom obeležili 12. kolo

Izvor: KovinEkspres.rs, 05.Nov.2012, 11:53

Nakon pobede na domaćem terenu nad ekipom Bilećanin iz Sečnja od 2:0 Radnički se gotovo popeo na sredinu tabele Vojvođanske lige „Istok“ u meču 12. kola, dok je u gostima Kolonija sa 4:3 pobedila ekipu Radničkog iz Bajmoka. Radnički je trenutno deveti na tabeli, dok je Kolonija peta i ima...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.