EVROLIGA, TOP 8: Olimpijakos izborio majstoricu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA, TOP 8: Olimpijakos izborio majstoricu (VIDEO)

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Anadolu Efes na gostujućem terenu 74:62, i tako poravnali na 2-2 u seriji, pa će peti meč dati poslednjeg učesnika završnog turnira ovogodišnjeg izdanja Evrolige koji će biti održan u Istanbulu.
Bolje je Efes otvorio meč i imao je prednost tokom čitavog prvog poluvremena, a najveću prednost košarkaši trenera Perasovića imali su u 12. minutu, kada je rezultat bio 27:14.
SWEET alley-oop from @MT28APRIL to @thoneycutt23!#EFSOLY >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/bOtlKjzNva
— EuroLeague (@EuroLeague) April 28, 2017

U drugom poluvremenu su se razigrali gostujući košarkaši, pre svih Vasilis Spanulis, koji je šutirao za tri poena 5/11, odličnom odbranom sveli tursku ekipu na samo osam poena u poslednjih deset minuta, i na kraju stigli do zasluženog trijumfa 74:62.
Najefikasniji igrač na meču bio je Spanulis sa 18 poena, a dvocifreni su kod Olimpijakosa bili Printezis sa 11 i Grin sa 10, dok je kod Efesa samo Grejndžer odigrao kako je očekivano, ubacivši 17 poena.
Peti meč je na programu u utorak, 2. maja u Atini.
Ranije danas, Real iz Madrida je obezbedio plasman na fajnal for pobedom nad Darušafakom i ukupnim rezutlatom 3-1.

Evroliga, Top 8:
CSKA – Baskonija 3-0
Panatinaikos – Fenerbahče 0-3
Darušafaka – Real Madrid 78:89 (1-3)
Anadolu Efes – Olimpijakos 62:74 (2-2)


 
The post EVROLIGA, TOP 8: Olimpijakos izborio majstoricu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olimpijakos u Istambulu izborio peti meč

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2017

Olimpijakos je pobedom u Istambulu 74:62 protiv Anadolu Efesa obezbedio igranje pete utakmice nakon koje ćemo saznati i poslednjeg učesnika na Fajnal foru...Anadolu Efes je bolje otvorio meč, vodio i sve do poluvremena, ali je u drugom delu meča grčka ekipa zaigrala bolje, a vasilis Spanulis je...

Nastavak na N1 televizija...

KOBNA GREŠKA: Navijači Efesa prozvali Olimpijakos, a to im nije trebalo, jer je odgovor stigao od Spanulisa (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2017, 12:53

Ne komunicira se tako sa jednim od najboljih evropskih igrača u istoriji košarke.. . Najbolji košarkaš Olimpijakosa odigrao je fantastičnu partiju onda kada je to timu iz Pireja bilo najpotrebnije. Srušio je Anadolu Efes u Istanbulu i tako zakazao meč broj pet u Grčkoj sledeće nedelje.. A navijači...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.