Džikić i sledeće sezone na klupi Partizana

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić i sledeće sezone na klupi Partizana

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić i u narednoj sezoni bi trebalo da sedi na klupi crno-belih, s obzirom da je ispunio glavni postavljeni cilj - opstanak u ABA ligi.

Džikić, koji je preuzeo funkciju od Petra Božića i dobio četiri od pet utakmica, uključujući i derbi duel sa Zvezdom, u potpunosti je opravdao poverenje.
S obzirom da je dugoročna (i višegodišnja) saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dogovrena još ranije a opstanak i definitivno obezbeđen, nema prepreka da Džikić ostane na klupi uzdrmanog velikana. 
Harizmatični stručnjak je karijeru i počeo u Partizanu, kao pomoćnik Duška Vujoševića, a posle toga je radio u Minesoti, dok je kao prvi trener vodio Olimpiju, Krku, Lietuvos Ritas, a kratko je bio i na mestu selektora Makedonije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.