Đilas: Ivković ostaje selektor

Izvor: B92, 18.Apr.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: "Ivković ostaje selektor"

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas rekao je da će Dušan Ivković ostati selektor muške reprezentacije Srbije.

"Ivković ostaje selektor. Kada smo se dogovarali, nijednu jedinu reč nismo pričali o novcu i dugovanjima. Verujem da svako ko radi treba da bude plaćen", rekao je Đilas novinarima po izboru za novog predsednika KSS.

Ivković nije želeo ovih dana da komentariše navode da će ostati selektor ako Đilas bude izabran na mesto predsednika Saveza. Ivković je podneo ostavku u februaru, jer kako je rekao, nije fizički i mentalno spreman da obavlja tu funkciju. Njegov ugovor sa Savezom ističe na kraju olimpijskog ciklusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.