Četvrta četvrtina: Opšta tuča minut pre kraja, Partizan vodi 80:78

Izvor: S media, 16.Jun.2010, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta četvrtina: Opšta tuča minut pre kraja, Partizan vodi 80:78

U Vršcu je u toku druga utakmica finalne serije košarkaškog plej ofa u kojoj Hemofarm dočekuje ekipu Partizana koja u seriji vodi 1:0.

20:02h

| Foto: M.Metlaš| Komentara: 3

U Vršcu je u toku druga utakmica finalne serije košarkaškog plej ofa u kojoj Hemofarm dočekuje ekipu Partizana koja u seriji vodi 1:0.

Drugi meč finala plej ofa je obeležila tuča koju je čini se izazvao Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Marić minut pre kraja pri vođstvu Partizana 80:78, koji je posle snažnog duela pod košem žestoko udario Katića a potom su nastavili obračun koji bi se možda i smiro jer nije bilo pesničenja da nisu svi priskočili da se obračunavaju.

Najratoborniji je bio Jan Veseli koji je na kraju izgleda izvukao najdeblji kraj jer je praktično cela klupa Vrščana uletela sa namerom da se razračuna.

Tuča je trajala nekoliko minuta, nije se znalo ko koga udara, a da stvar bude gora proširena je i na tribine. Tek posle reakcije policije zaraćene strane su razdvojene.

Početak utakmice je obeležio "duel" Krstovića i Marića koji su postigli po pet poena za svoje timove u uvodnih tri minuta. Shodno odnosu njih dvojice oba tima su bila u egalu tokom cele prve četvrtine.

Igrači Partizana su uspeli da zaustave Krstovića dok je australijski centar nastavio dobru seriju. Zbog dobre igre Marića koji je bio ubedljivo bolji od Katića trener Vrščana je bio primoran da u igru ubaci rovitog Marjanovića.

Hemofarm je uspeo da odgovori preko Mačvana koji je preuzeo odgovornost dok su sa druge strane Veseli i Mekejleb uspevali da pronađu rešenje za odbranu Vrščana i održavaju rezultatski egal. I ovog puta velika snaga crno-belih je skok u napadu čime nadoknađuju relativno slab procenat šuta.

Primetna je pozorišna atmosfera u vršačkom "Milenijumu" jer najvatreniji navijači Partizana nastavljaju bojkot uzrokovan ne dobijanjem dovoljnog broja karata za fajnal for Evrolige.

Partizan nastavlja sa oslanjanjem na Marića koji je stigao do deset poena sa stoodstotnim procentom šuta. Željko Lukajić je očigledno rešio da ravnomerno koristi sve igrače koje ima na rspolaganju pa ih čak...

Vest u celini možete pročitati na sajtu blic.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.