Boaći pauzira deset dana, neizvestan za CSKA

Izvor: RTS, 01.Feb.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći pauzira deset dana, neizvestan za CSKA

Najbolji strelac Crvene zvezde Ričmond Boaći nije se teže povredio u prijateljskom meču protiv Sileksa i očekuje ga pauza od deset dana.
Boaći je tokom jučerašnje prijateljske utakmice u Antaliji nezgodno doskočio i povredio list, odmah je izašao sa terena, ali povreda nije tako ozbiljna kao što je odmah delovalo, saopštili su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << crveno-beli.

Fudbaleru iz Gane je neophodna intenzivna terapija i već danas se vraća u Beograd sa priprema u Turskoj.
Ipak, pod znakom pitanja je nastup Boaćija protiv moskovskog CSKA na stadionu "Rajko Mitić" u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope 13. februara, ali bi trebalo da zaigra u revanšu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boaći nije teže povređen

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2018

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći nije ozbiljnije povređen, ali će morati da miruje narednih deset dana pa je pod znakom pitanja njegov nastup protiv moskovskog CSKA u Ligi Evropa, saopštili su danas crveno-beli...Boaći je povredio list desne noge na jučerašnjoj pripremnoj utakmici protiv...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.