19:45, SK1: Partizan na velikom ispitu u Danskoj

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

19:45, SK1: Partizan na velikom ispitu u Danskoj

Fudbaleri Partizana večeras od 19.45 igraju prvi meč 3.kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog predstavnika Nordsjelanda. Prenos je na SK1.

Prvi meč se igra u Danskoj, a na klupi crno-belih debitovaće novi trener Zoran Mirković. Partizan je u prethodnoj rundi izbacio Trakai, dok je Nordsjeland bio bolji od švedskog AIK.

"Igramo protiv dobre ekipe, mlade, poletne. Naši rivali su izuzetno motorični, tehnički potkovani, igraju brz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << fudbal. Imaćemo težak zadatak. Ipak, mislim da smo spremi. Potrebna nam je jedna dobra utakmica da bismo se konsolidovali. Možemo da im odgovorimo dobrom postavkom, trkom i brzinom", rekao je Mirković.

Nordsjeland je nakon četiri odigrana kola u Danskoj ligi sedmi sa pet bodova, a Partizan je u Superligi već kiksnuo dva puta u tri kola i dao samo jedan gol.

Drugi srpski predstavnik u Ligi Evrope igraće protiv tima iz Danske, Spartak će od 20.45 kao domaćin na stadionu Rajko Mitić dočekati Brendbi.

Nema sumnje da u ovom dvomeču klub iz Subotice ima ulogu autsajdera, ali je tako bilo iprotiv Sparte iz Praga u prethodnoj rundi kvalifikacija. Brendbi se od ovog kola uključio u kvalifikacije, a u šampionatu Danske je prvi sa deset bodova iz četiri utakmice.

Zgolj še danes lahko vstopnico za jutrišnjo tekmo v Stožicah dobite po predprodajni ceni 8€!

➡️ https://t.co/ttlx4tfLMspic.twitter.com/Tw9HLEUUkt

Na Sport klubu 3 od 20 časova prenosimo duel između ljubljanske Olimpije i Helsinkija.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.