Skandal na svadbi, mladenci se posvađali zbog novca!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na svadbi, mladenci se posvađali zbog novca!

Gradačac u BiH od juče priča o skandalu koji je izbio na svadbi E.H. iz Gradačca i njegove izabranice E.M. iz odžaka jer su se mladenci posvađali oko novca.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada vratila se u devojačku kuću u Odžak, prenosi Index.hr.

Sve se odigralo pred više od 300 zvanica i to nakon što je mlada skupila koverte u kojima su bili pokloni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Po običaju, mlada je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem.

Kada je podelila kafu, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac zato što je ona ta koja je delila kafu i skupila darove.

Opšta tuča na svadbi, povređena mlada!

Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i podigao kredit za uređenje zajedničke kuće.

Tuča na svadbi u Leskovcu zbog prezimena!

Mlada je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.

"Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu da nastavim s životom, živ sam, zdrav. Šta je tu više mogu", rekao je E.H. za Dnevni avaz.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.