Mlada uzela pare pa izbila SVAĐA NASRED VENČANJA! Pozvala majku i pobegla kući, a tek je onda usledio ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada uzela pare pa izbila SVAĐA NASRED VENČANJA! Pozvala majku i pobegla kući, a tek je onda usledio ŠOK!

U Gradačcu se juče nije govorilo o visokim cenama, teškom životu, jesenjoj setvi, skupim drvima za predstojeću zimu

Jedina, vruća, u isto vreme i komična i žalosna tema bio je skandal koji je izbio na svadbi 23-godišnjeg mladića i njegove izabranice.

Dan koji je trebao biti najlepši u njihovim životima pretvorio se u noćnu moru, a sve zbog - novca! Među mladencima je usred svadbe izbila žestoka svađa, veselje sa čak 300 zvanica je prekinuto, a mlada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iste večeri otišla nazad kući.

Mladoženja je ostao u suzama, najviše zbog bruke koju je doživeo. Veselo je bilo u svadbenom salonu sve do 23 sata, kada je mlada, prema starom običaju, išla od gosta do gosta i delila svatovima kafu, a oni su joj zauzvrat na tacnu ostavljali novčanice. Skupila se pozamašna suma.

Muzika je potom nastavila u istom ritmu, sve dok se u sali nije začula žestoka svađa. Svatovi su videli da se "nešto kuva“, ali niko nije mogao ni pretpostaviti da je haos izbio zbog podele novca na tacni.

- Mlada je zahtevala da sav novac pripadne njoj, jer je ona delila kafu. Mladoženja takav predlog nije prihvatio, jer je podigao kredit da sredi kuću uoči ženidbe, a osim toga, on je navodno platio i troškove veselja ispred mladine kuće - kazao je jedan od gostiju sa svadbe.

Tada je mlada pozvala majku da dođe po nju, što se i desilo i oko ponoći se vratila kući. Članovi porodice još su u šoku zbog svega što ih je zadesilo. Bliži rođak ostavljenog mladoženje, uz uslov da mu se ne objavi ime, potvrdio je da je glavni razlog celog skandala novac.

- Mlada je uzela korpu s parama i pokušala da pobegne. Međutim, uspeli smo da vratimo pare, a ona je otišla. Njena mama i ona mislile su da i to uzmu i odnesu. Imamo svedoke za ono što se dešavalo, a sve su zabeležile i kamere - priča sagovornik.

Ističe da su se mladenci pre venčanja zabavljali nekoliko meseci, a mladoženja je, kako kaže, već juče bio kod advokata kako bi pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

- Želimo samo da se zna istina, kako je sve bilo. Ne znamo je li ona uspela da uzme nešto iz te korpe, jer novac nije bio prebrojan. Kada smo kasnije brojali, bilo je oko 5.500 maraka - kaže on.

I sam mladoženja potvrdio nam je navode svog rođaka.

- Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu da nastavim sa životom, živ sam, zdrav. Šta ja tu više mogu - kazao je kratko mladoženja.

Mlada nije juče bia dostupna za komentar.

- Ovo još nisam čuo, a kamoli doživeo, da pare sa tacne posvađaju mladu i mladoženju, i pre nego što je svadba završena. Pitam se kakva je to današnja ljubav. Pa zar njih dvoje nisu planirali zajednički život, decu - kaže 78-godišnji meštanin.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVADBA O KOJOJ BRUJI REGION! Mlada uzela pare pa izbila SVAĐA NASRED VENČANJA! Pozvala majku i pobegla kući, a tek je onda usledio ŠOK!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2018, 09:56

U Gradačcu se juče nije govorilo o visokim cenama, teškom životu, jesenjoj setvi, skupim drvima za predstojeću zimu, nego o svadbi koja je šokirala celo mesto!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.