Pare Edinu i Eldi svadbu kvare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pare Edinu i Eldi svadbu kvare

Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je izbio na svadbi dvedesettrogodišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka jer su se mladenci posvađali oko novca.

Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mladenka se vratila u devojačku kuću u Odžak.

Sve se odigralo pred više od 300 zvanica i to nakon što je mladenka skupila koverte u kojima su bili pokloni.

Po običaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mladenka je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem.

Kada je podelila kafu, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac jer je ona ta koja je delila kafu i skupila darove.

Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje zajedničke kuće.

Mladenka je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.

"Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Šta ja tu više mogu", rekao je Edin za Dnevni avaz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skandal na svadbi, mladenci se posvađali zbog novca!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018

Gradačac u BiH od juče priča o skandalu koji je izbio na svadbi E.H. iz Gradačca i njegove izabranice E.M. iz odžaka jer su se mladenci posvađali oko novca...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada vratila se u devojačku kuću...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.