Majka negira da je sina izbola nožem

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka negira da je sina izbola nožem

Srpska državljanka M. P. (40) iz Bele Palanke negirala da je sina izbola nožem u Crnoj Gori i ispričala da se on povredio na staklu.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija

M.P. se tereti za pokušaj ubistva sedmogodišnjeg sina i danas će biti privedena sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici, koji će se izjasniti o pritvoru.

Prema saznanjima Pobjede, ona je juče negirala da je sina izbola nožem tvrdeći lekarima da se povredio na staklu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Dečak je primljen u Institut za bolesti dece u Podgorici, operisan je i stabilno je, navodi podgorički dnevnik.

Uhapšena majka, osumnjičena da je izbola dete?!

Branilac M.P. po službenoj dužnosti, objasnio je da je njegova štićenica strana državljanka zbog čega  joj je zadržavanje određeno zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke.

Službenike Odeljenja bezbednosti Cetinje obavestili su iz Hitne pomoći da je primljen sedmogodišnji dečak sa povredama na telu koje su nastale najverovatnije usled dejstva oštrog predmeta.

Dečak je u Hitnu medicinsku pomoć na Cetinju primljen sa četiri ubodne rane i to na vratu, grudima i dve u butini, piše Pobjeda.

List dodaje da je majka lekarima ispričala da se dete povredilo na staklu ali oni nisu poverovali u njenu priču već su zbog sumnje da je reč o porodičnom nasilju o svemu obavestili policiju.

U kući je pronađen nož, na kojem je bilo tragova krvi i za koji se sumnja da je korišćen u krivičnom delu.

Pobjeda piše da se redakciji ovog lista obratila se meštanka koja je tvrdila da je o nasilju nad detetom bila upoznata direktorkaa škole, ali ona nije želela da komentariše te navode.

Direktor Centra za socijalni rad na Cetinju Dejan Milošević rekao je listu da nasilje u porodici M. P. nije prijavljivano.

Saznanja da je M. P. tvrdila da nije povrijedila sina preneo je i "Dan". Ovaj list navodi da je osumnjičena pred tužiocem Majom Jovićević tvrdila da ti navodi nisu tačni i da se dečak sam povredio.

List navodi da je M.P. rekla da je videla da je krvav i da ima rane koje su najverovatnije od stakla, kategorično odbacujući krivicu i optužbe da je ona sedmogodišnjaku nanela povrede.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Majka negira da je sina izbola nožem, tvrdi da se sam povredio

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018

Državljanka Srbije Marija Pančić koja je u Crnoj Gori uhapšena pod sumnjom da je pokušala da ubije sedmogodišnjeg sina, negirala je da je dete izbola nožem i ispričala da se sam povredio na staklu, objavila je danas podgorička štampa...Ona se tereti da je preksinoć u iznajmljenoj kući u mestu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.