VELIKI POKLON: Šta je sve Tesla donirao MUP-u

Izvor: Mondo, 08.Feb.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POKLON: Šta je sve "Tesla" donirao MUP-u

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i v.d. generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević potpisali su danas Sporazum o saradnji.

Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ

"To podrazumeva da ćemo imati više kontrole, više metal detektora, više mobilnih detektora, ali i donaciju koju MUP dobija, a sastoji se od robotskog kompleksa, anti-bombing odela veoma visoke vrednosti, oko pola miliona evra, vozilo koje će MUP koristiti za potrebe stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na aerodromu i nekoliko službenih pasa koji će se koristiti u otkrivanju potencijalnih eksplozivnih naprava", rekao je Stefanović novinarima nakon potpisivanja sporazuma.

Prema njegovim rečima, učinjeno je dosta da se unapredi kapacitet MUP-a na aerodromu, ali je urađeno dosta i na razmišljanju kako zajednički policija i aerodromsko obezbeđenje zajedno rade na tome da oko pet miliona putnika koji godišnje prođu kroz Srbiju, bude potpuno sigurno, kao i da se garantuje sigurnost čitave zemlje.

"Aerodrom je u većini zemalja jedna od tačaka na koju posebno treba da se obrati pažnja, a posle terorističkih napada u Briselu, moramo posebnu pažnju da obratimo na izazove koji mogu postati pretnja našoj zemlji. Zbog toga, ovo je značajan korak koji smo uradili u poslednjih godinu dana, ali to nije kraj, mi nastavljamo sa saradnjom", rekao je Stefanović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Rizici smanjeni na minimum

Izvor: Beta Video, 08.Feb.2017

BEOGRAD - Sporazum su potpisali v.d. direktora aerodroma Dragan Vlaisavljević i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je naglasio da da će realiacijom sporazuma biti dodatno povećana bezbednost gradjana. Stefanović je rekao i da je u prethodnom periodu učinjeno dosta toga...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

MUP i Aerodrom potpisali Sporazum o saradnji

Izvor: RTS, 08.Feb.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i v. d. generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević potpisali su Sporazum o saradnji, koji je potpredsednik vlade i ministar policije ocenio kao prvi značajan korak u uspostavljanju nove bezbednosti na aerodromu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.