Povratne avio-karte počev od 48 evra!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratne avio-karte počev od 48 evra!

Od 17. maja "Er Srbija" počinje prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, a evo koliko će koštati karte!

Foto: MONDO/Marko Tanasković

Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Povratna karta može da se kupi po ceni počev od 48 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evra sa svim taksama za Geteborg i Tivat.

Povratna karta za Frankfurt je počev od 51 evro, do Hanovera počev od 61 evro, za Nirnberg i Fridrihshafen 60 evra, Karlsrue 55 evra, Salcburg 62 evra, Rim 73 evra, Bolonja 52 evra, Budimpešta 61 i  Ljubljanu 53 evra.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedeljno.

"Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama 'Er Srbije'. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama”, izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.

"Er Srbija" leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija od sutra počinje sa prodajom karata za PSO linije iz Niša; Prvi letovi od 15. jula

Izvor: TangoSix.rs, 16.Maj.2019

Kompanija Er Srbija će sutra, 17. maja, početi sa prodajom karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, saopštio je srpski nacionalni avio-prevoznik.. Kako navodi, prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni Er Srbije će saobraćati do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena,...

Nastavak na TangoSix.rs...

Uskoro najjeftiniji letovi između Srbije i Crne Gore

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Maj.2019

NIŠ - Usred ljetnje turističke sezone 2019. počeće do sada ubjedljivo najjpovojniji avio-letovi između Crne Gore i Srbije, više nego upola jeftiniji o aktuelnih redovnih linija iz Podgorice i Tivta za Beograd na kojima lete nacionalne kompanijje dviju država – Montenegro Airlines i Air Serbia...Riječ...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.