Uskoro najjeftiniji letovi između Srbije i Crne Gore

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Maj.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro najjeftiniji letovi između Srbije i Crne Gore

NIŠ - Usred ljetnje turističke sezone 2019. počeće do sada ubjedljivo najjpovojniji avio-letovi između Crne Gore i Srbije, više nego upola jeftiniji o aktuelnih redovnih linija iz Podgorice i Tivta za Beograd na kojima lete nacionalne kompanijje dviju država – Montenegro Airlines i Air Serbia.

Riječ je o novoj sezonskoj lliniji Niš-Tivat na kojoj povratna karta košta samo 48 eura.

Na toj liniji, jednoj iz paketa od 12 subvencionisanih llinija koje je Air Serbia >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nedavno dobila na tenderu Vlade Srbije, počev od 16. jula, tri puta nedjeljno saobraćaće avioni tipa "airbus -319" srpske nacionalne kompanije.

Za 48 eura iz Niša, osim za Tivat, moći će da se počev od sredine jula leti i za Geteborg u Švedskoj, dok se cijene povratnih karata za većinu drugih destinacija u istočnoj, zapadnoj i sjevernoj Evropi koje će Air Serbia otvoriti iz Niša, iznositi između 50 i 70 eura.

Najskuplja povratna karta biće na liniji Niš-Rim i koštaće 73 eura.

Trenutno povratna karta Montenegro Airlinesa ili Air Serbie na redovnim i nesubvencionisanim linijama između Beograda, Tivta i Podgorice, košta od 122 do 135 eura.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.