Prodaja karata za letove Air Serbia iz Niša

Izvor: NisCafe.com, 16.Maj.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja karata za letove Air Serbia iz Niša

Od 15. jula će avioni Air Serbia leteti iz Niša do izabranih 12 evropskih destinacija, a prodaja karata počinje u petak, 17. maja. Najjeftiniji letovi biće do Tivta i Geteborga i povratna karta koštaće 48 evra, dok će za avionski prevoz do i od Rima putnici morati da izdvoje ukupno 73 evra.
Sa Aerodroma “Konstantin Veliki” će od sredine jula putnici moći da lete do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << Ljubljane i Tivta.
Iz Air Sebia kažu da će do svih destinacija leteti najmanje dva puta nedeljno iz Niša, a oni koji žele da putuju mogu da kupe karte od sutra.
Za putnike iz Beograda koji žele da koriste usluge kompanije Er Srbija za letove iz Niša, agencija Terra Travel uskoro uvodi nove minibus linije za prevoz putnika iz Beograda do niškog aerodroma Konstantin Veliki.

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

Air Serbia od jula leti iz Niša do 12 evropskih gradova

Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2019

Od 15. jula avioni Air Serbia će leteti iz Niša do izabranih 12 evropskih destinacija, a prodaja karata počinje u petak, 17. maja. Najjeftiniji letovi biće do Tivta i Geteborga i povratna karta koštaće 48 evra, dok će za avionski prevoz do i od Rima putnici morati da izdvoje ukupno 73 evra, pišu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.