Prva pomoć za ugrožene od poplava 10 miliona dinara

Izvor: S media, 04.Dec.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pomoć za ugrožene od poplava 10 miliona dinara

Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio je, obilazeći poplavljena područja u lozničkom kraju, da će Vlada odobriti prvu pomoć za sve ugrožene od izlivanja reke Drine u vrednosti od 10 miliona dinara.

Cvetković je naglasio, podsećajući da Vlada čini sve da pomogne ugroženom stanovništvu, da je reč o interventnoj sumi novca, a da će kasnije kada komisije utvrde i procene štetu biti odobreno još sredstava.

Drina i Lim uvode vanredno stanje (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Premijer je obišao Lipnički Šor, mesto u blizini Loznice gde je ugroženo oko 100 kuća i evakuisano oko 550 ljudi.

Predstavnici lokalnih vlasti obavestili su Cvetkovića da je vodostaj reke Drine sada u opadanju i da je neophodno još vremena da se voda povuče na normalan nivo.

Naselje Lipnički šor je udaljeno dva kilometra od reke Drine.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: 10 miliona za ugrožene

Izvor: B92, 04.Dec.2010

Loznica -- Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio je danas da će Vlada odobriti prvu pomoć za sve ugrožene od izlivanja reke Drine u vrednosti od 10 miliona dinara... Cvetković je danas obišao poplavljena područja u lozničkom kraju...Premijer Srbije je naglasio, podsećajući da Vlada čini...

Nastavak na B92...

PRVA POMOĆ POPLAVLJENIMA 10 MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010

LOZNICA - Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio je, obilazeći poplavljena područja u lozničkom kraju, da će vlada odobriti prvu pomoć za sve ugrožene od izlivanja reke Drine u vrednosti od 10 miliona dinara...Cvetković je naglasio, podsećajući da vlada čini sve da pomogne ugroženom stanovništvu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.