Poplave u Londonu, voda zatvorila osam metro stanica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 20:34

Poplave u Londonu, voda zatvorila osam metro stanica

Jaka kiša i grmljavina pogodili su danas London i izazvali poplave u pojedinim delovima prestonice Velike Britanije, pa je osam podzemnih stanica metroa zatvoreno.

Vatrogasne jedinice saopštile su da su dobile oko 300 poziva, uglavnom iz naselja u kojima su poplavljeni podrumi, javio je Bi-Bi-Si.

Brojni putevi u glavnom gradu zatvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su, uključujući Blekvol tunel, put A12 i delovi Severne zaobilaznice.

Stvorile su se velike gužve na ostalim rutama u gradu, a osam stanica podzemnog metroa je takođe zatvoreno.

Za veći deo jugoistočne Engleske na snazi je upozorenje o mogućem neveremenu i grmljavini, a u nekim oblastima se predviđa da će pasti od 75 do 100 milimetara kiše.

Lokalni zvaničnici su savetovali da se ne putuje dok ne prođe nevreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplava paralisala London; zatvoreno 8 metro stanica, reke vode teku ulicama VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2021

London -- Jaka kiša i grmljavina pogodili su danas London i izazvali poplave u pojedinim delovima prestonice Velike Britanije...Osam podzemnih stanica metroa je zatvoreno. Vatrogasne jedinice saopštile su da su dobile oko 300 poziva, uglavnom iz naselja u kojima su poplavljeni podrumi, javio je Bi-Bi-Si...Brojni...

Nastavak na B92...

POPLAVA U LONDONU Voda zatvorila osam metro stanica

Izvor: Blic, 26.Jul.2021, 07:40

Jaka kiša i grmljavina pogodili su London i izazvali poplave u pojedinim delovima prestonice Velike Britanije, zbog čega je osam podzemnih stanica metroa zatvoreno, a dve bolnice zamolile pacijente da ne koriste njihove urgentne centre.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.