KiM:Pucali na Srbe, nema povređenih

Izvor: B92, 09.Sep.2012, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KiM:Pucali na Srbe, nema povređenih

Gnjilane -- Nepoznate osobe pucale su danas na šestoricu Srba iz Pasjana kod Gnjilana dok su sekli drva za ogrev u obližnjoj šumi, ali na sreću povređenih nije bilo.

Srđan Ilić, koji je jedan od šestorice Srba na koje je pucano, rekao je da je do pucnjave došlo oko 15 časova kada je zajedno sa još petoricom Srba iz Pasjana bio u šumi gde su sekli drva za predstojeću zimu.

“Incident se dogodio u šumi koja je od sela udaljena oko četiri kilometara. U pucnjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pogođen traktor kojim smo došli po drva. Slučaj smo prijavili policiji koja nije izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj”, rekao je Ilić.

Ilić je objasnio da se prvo čuo jedan pucanj nakon čega su zalegli, a da je desetak minuta kasnije kada su nastavili da seku šumu ispaljena još dva metka da bi kasnije bio pogođen traktor, nakon čega su pobegli iz šume.

U šumi koja je vlasništvo njegovog strica Stojana ostale su im, kako je rekao, neke lične stvari, naglasivši da policija nije želela da izađe na lice mesta.

U Pasjanu kod Gnjilana ima oko 400 srpskih domaćinstava.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucano na šestoricu Srba iz PasjanaI

Izvor: Kurir, 09.Sep.2012

edan od šestorice Srba na koje je pucano, rekao je da je do pucnjave došlo oko 15 časova kada je zajedno sa još petoricom Srba iz Pasjana bio u šumi gde su sekli drva za predstojeću zimu..GNJILANE - Nepoznate osobe pucale su danas na šestoricu Srba iz Pasjana kod Gnjilana dok su sekli drva za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.